Wat een fantastische opkomst bij onze kickoff op 1 februari 2019!!
Ruim 100 wielerliefhebbers hebben de informatie ontvangen over de plannen van WTC Markelo. Tevens werd door Wethouder Harry Scholten en Theo de Rooij ons prachtige nieuwe clubtenue onthuld.
WTC Markelo heeft voor leden een aantrekkelijk aanbod van het basistenue samengesteld. Het aanbod staat op de website van WTC Markelo (www.wtcmarkelo.nl) en is geldig tot en met de pasavonden op 11 en 12 februari a.s. van 19.00-21.00 uur bij Voskamp Wonen en Slapen. Leden die verhinderd zijn op de pasavonden dienen contact op te nemen met WTC Markelo (middels contactformulier op website).
De gastspreker van de avond was Theo de Rooij. Met enorm veel enthousiasme vertelde Theo anekdotes over zijn wielercarrière en over de projecten waar hij nu aan werk zoals: 365 dagen fietsen, Immer Weiter (de eerste wielervereniging van Nederland) en zijn boek ‘Theologiek’.

Inmiddels hebben we al veel aanmeldformulieren ontvangen. Er volgt een enquête onder de nieuwe leden. De verdere plannen en informatie over de trainingstijden zullen worden gedeeld via email en worden vermeld op de website!

De geplaatste foto’s zijn gemaakt door Marjan Noteboom (Maarkelsnieuws).