Op vrijdag 1 februari 2019, lanceren we een nieuwe verenging in Markelo, namelijk de Wielertourclub Markelo.

Met een groep enthousiaste wielerliefhebbers zijn we enkele maanden geleden begonnen met de voorbereidingen. Wij vonden het hoog tijd dat Markelo zijn eigen wielertourclub krijgt voor de vele wielrenners en mountainbikers die Markelo rijk is. Lijkt het jou nou ook leuk om in clubverband te gaan fietsen? Ben je al een enthousiaste fietser of ben je dat nog niet maar lijkt het je leuk om te gaan doen? Kom dan naar deze avond om alles te horen over onze nieuwe vereniging. Het wordt een vereniging met mogelijkheden voor ieder niveau.

Ook hebben we een gastspreker uitgenodigd, namelijk oud-professional / ploegleider Theo de Rooij. Hij kan als geen ander vertellen over deze prachtige sport.

In Markelo kennen we al de Stichting Wielersport Markelo (SWM). We kunnen als Wielertourclub Markelo en Stichting Wielersport Markelo naast elkaar bestaan en zullen daar waar mogelijk de samenwerking aan gaan. Verder zal de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) niet ontbreken op deze avond.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vooral naar de kick-off op vrijdag 1 februari, aanvang 20.00 uur, bij Grand café de Kroon (inloop vanaf 19.30 uur).