Midsummer Bike Event Markelo vrijdag 17 juni 2022.

Het Midsummer Bike Event vindt plaats in het mooie Markelo in Twente op vrijdag 17 juni.
Dit event wordt met 3 sterren gewaardeerd door NTFU. Markelo staat 17 juni bol van de wielersport: naast het Midsummer Bike Event vindt dan de Wielerronde van Markelo plaats en is er later op de avond ruimte voor muziek en gezelligheid tijdens Wielerpop.
Reden genoeg om in de prachtige omgeving van Markelo te komen fietsen op racefiets, MTB of gravelbike.

Racefiets: keuze uit 3 bepijlde routes van 35, 80, 120km, na elke lus kom je weer op het Roggeplein (startlocatie) en heb je de keus om nog een lus te maken.

MTB/gravelrijders: keuze uit 3 bepijlde routes rondom Markelo van 23, 50 en 80 km. Net als bij de racefiets kun je hier ook routes combineren. De MTB/gravelroutes worden middels (verschillende kleuren) linten uitgezet.

Startlocatie: Roggeplein Markelo (achter Welkoop Markelo, Prinses Irenestraat 1b, Markelo)
Parkeren: Dancing Dieka, Oude Rijssenseweg 11, Markelo, of Zalencentrum de Haverkamp, Stationsstraat 28, Markelo
Starttijd: 17 juni 2022 tussen 17:00 en 19:00 uur.
Inschrijven: www.fietssport.nl/toertochten/50719 (één keer inschrijven is voldoende voor het fietsen van alle routes inclusief goede verzorging). Na het sluiten van de voorinschrijving is inschrijving bij de start mogelijk.

Het Midsummer Bike Event wordt tijdens de fietsweek van Markelo gehouden en is een samenwerking tussen WTC Markelo, Stichting Wielersport Markelo en DMD events.