De nieuwe maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van COVID-19 (Coronavirus) te beperken zijn u ongetwijfeld niet ontgaan. De prioriteit is het beschermen van de gezondheid van ons allen en deze gaan gepaard met diverse ingrijpende maatregelen.
Als bestuur van de WTC Markelo hebben we daarom helaas moeten beslissen het geplande Midsummer Bike Event voor 2020 te annuleren. Het Midsummer Bike Event zou plaatsvinden op vrijdag 12 juni 2020, tegelijk met de Wielerronde van Markelo.
Gezien de voorbereidingen die nog opgestart dienen te worden en alle voorkomende zaken die daar bij komen kijken en het verbod op samenscholing in de breedste zin van het woord konden we niet anders dan het Midsummer Bike Event cancellen.
Wij vertrouwen erop dat we met deze beslissing, de juiste beslissing hebben genomen en hopelijk kunnen we met zijn allen het coronavirus indammen.
Het Midsummer Bike Event is echter niet van de agenda verdwenen, we gaan volgend jaar verder met organiseren van dit nieuwe evenement.
UPDATE: Ook in 2021 gaat het Midsummer Bike Event niet door, het wordt een jaar doorschuiven, naar juni 2022