Na een aantal succesvol verlopen introductietrainingen gaat WTC Markelo nu officieel beginnen met het verzorgen van wekelijkse mtb-trainingen voor de jeugd.  Is mountainbiken jouw sport, ben je niet ouder dan 15 jaar en ben je in het bezit van een mountainbike en helm, meld je dan nu aan. We gaan elke zaterdag fietsen van 14.00 uur tot 15.30 uur. Trainingslocatie is het startterrein van de Motorcrossvereniging  “ Ons genoegen “ op de Herikerberg.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.wtcmarkelo.nl onder kopje lidmaatschap-aanmeldformulier jeugd.  Wanneer je nu lid wordt betaal je € 65,=  ( wanneer er iemand in de familie al lid is van de WTC Markelo is het € 61,= ).  Voor dit bedrag ben je gelijk lid van de N.T.F.U. inclusief verzekering van fiets en kleding (www.ntfu.nl), krijg je de maanden in 2020 cadeau en betaal je alleen de contributie over het jaar 2021. Tevens krijg je de mogelijkheid om in september tegen speciale introductiekorting clubkleding aan te schaffen. Een mooi WTC shirt voor €15,=  en een korte broek ook voor € 15,=.

Noteer 5 september 2020 in je agenda want dan gaan we beginnen met de eerste training. We trainen door tot eind november. We hebben een winterstop van december tot maart/april.  Wanneer het weer het toelaat  in de wintermaanden kunnen we wel af en toe een tochtje gaan fietsen.

De trainingen worden verzorgd door leden van de WTC-Markelo.  Dit doen ze met veel enthousiasme en plezier.  Om dit initiatief succesvol te laten verlopen is echter alle extra hulp meer dan welkom.

Hierbij willen we dan ook graag een ieder die mee wil helpen met het verzorgen van de trainingen vragen zich aan te melden via robgswtc@gmail.com.  Belangrijkste voorwaarde is dat je in het bezit bent van een mountainbike en af en toe zaterdagmiddag tijd hebt om te helpen.  Ervaring is niet nodig, wel het enthousiasme en plezier om samen met anderen de jeugd te begeleiden bij het trainen. Voor eventuele vragen kan je ook mailen naar het bovenstaande e-mail adres.

We hopen natuurlijk op veel aanmeldingen ( zowel leden als vrijwilligers) en met zijn allen gaan we er dan een mooie nieuwe activiteit voor de jeugd in en rondom Markelo van maken.

Groet,

Jeugdafdeling WTC Markelo