Na enige vertraging door alle maatregelen rondom het corona-virus is het nu dan eindelijk wel mogelijk om een begin te maken met het verantwoord opstarten van MTB-trainingen voor de jeugd.
De gemeente Hof van Twente heeft onze plannen goedgekeurd en ons toestemming gegeven om te beginnen.
WTC-Markelo biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan 3 gratis introductie trainingen om de jeugd kennis te laten maken met de WTC-Markelo en de mooie sport mountainbiken. Deze trainingen zullen plaatsvinden op zaterdag 23 mei, zaterdag 6 juni en zaterdag 20 juni.
Wanneer je na deze introductie besluit het heel leuk te vinden en mountainbiken jou sport is, kan je je als jeugdlid van de WTC- Markelo inschrijven. We gaan dan vanaf zaterdag 5 september beginnen met wekelijks elke zaterdagmiddag trainingen te verzorgen.
De trainingen zullen gegeven worden van 14.00 uur tot 15.30 uur, dit geldt ook voor de introductie trainingen.
De WTC-Markelo heeft van Motorclub “Ons Genoegen” de toestemming gekregen om gebruik te mogen maken van hun prachtige startterrein op de Herikerberg om de trainingen op een vaste plek met goede faciliteiten te kunnen verzorgen. Mooi dat sportverenigingen in Markelo elkaar willen helpen en ondersteunen en wij waarderen dit aanbod dan ook zeer.
Wat zij de voorwaarden om mee te kunnen doen?
• Je bent niet ouder dan 15 jaar
• Je bent in het bezit van een geschikte fiets voor het mountainbiken
• Je bent in het bezit van een goed passende fietshelm ( helm is verplicht !)
Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, geef je je dan op !!
Opgeven kan via een mail naar robgswtc@gmail.com  (let op: in eerdere berichtgeving is een verkeerd email adres vermeld, dit is het correcte mailadres [aangepast 22-5-2020])
Dit onder vermelding van :
• Je naam (voor- en achternaam)
• Je leeftijd
• Je adres
• Telefoonnummer waar we je kunnen bereiken
• Telefoonnummer voor eventueel noodgeval
• Welke zaterdagen je mee wilt doen ( 1,2 of alle 3)
Je ontvangt een bevestigingsmail dat je je hebt opgegeven.
Na de introductietrainingen krijg je verdere informatie over hoe je je kunt aanmelden als lid, waar je je WTC-Markelo fietskleding kan bestellen, hoeveel de contributie gaat worden ( speciale jeugdaanbieding !) Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder de introductietrainingen te volgen alsnog lid te worden.
Mocht je nog vragen hebben dan horen we dit graag via robgswtc@gmail.com
Als extra willen we vermelden dat wij als WTC Markelo ons houden aan de wettelijk verplichte coronamaatregelen. Dit houdt voor de ouders in dat zij niet aanwezig kunnen zijn bij de trainingen en hun kind kunnen brengen tot aan het hek van het terrein en hun kind daar ook weer op kunnen halen. Er is wel mogelijkheid om achter het hek op afstand het begin van de training te volgen. Wij verzoeken ouders om bij het brengen en halen ook zo goed mogelijk de 1.5 meter afstand regel in acht te nemen en alleen te blijven kijken wanneer dit gewenst is voor het kind. Deelname aan de introductietrainingen is op eigen risico.

Jeugdcommissie WTC-Markelo